Erkend leerbedrijf

medewerker aan het werk in de bernadette kerk

Bouwbedrijf Pijnenburg heeft het Erkend Leerbedrijf certificaat van de organisatie SBB. Hiermee garanderen wij studenten een goede stageplaats binnen ons bedrijf. Vanuit verschillende scholen komen regelmatig stagiaires bij ons op het bedrijf werken in een BOL of BBL traject.

Herken jij jezelf in onze kernwaarden?

• Je bent oplossingsgericht, ‘nee’ zit niet in jouw standaard vocabulaire.

• Je werkt netjes en gestructureerd.

• Je komt je afspraken na, zonder uitzonderingen.

• Je bent open en transparant.

• Je hebt respect en vertrouwen naar je collega’s en naar klanten.

DAN HEBBEN WIJ MISSCHIEN EEN MOOIE STAGEPLEK VOOR JOU.

STUUR EEN MAIL MET CV EN MOTIVATIE NAAR INFO@BOUWBEDRIJFPIJNENBURG.NL
MAAR EEN BELLER IS SNELLER: 06 48 49 40 47

 

“‘Onze mensen zijn ons visitekaartje, een hecht clubje mensen. Wij bieden een hoogstaande service door de goede samenwerking en onderlinge communicatie tussen onze medewerkers, de klant staat hierbij altijd centraal. En naast hard werken, maken wij ook altijd tijd voor onze borrel op vrijdagmiddag om de week af te sluiten" – Paul Pijnenburg

“Zeer betrouwbare, flexibele en oplossingsgerichte bouwer. We zijn meer dan zeer tevreden. Paul en zijn personeel komen afspraken na, denken mee en zijn praktisch ingericht. Paul heeft een hele hoge mate van service en is resultaat gericht met een groot verantwoordelijkheid gevoel voor het slagen van zijn project, ook nadat de bouw is opgeleverd. Wij zouden hem aan iedereen aanraden en als we nog een keer zouden bouwen is Paul onze man. Echt super goed bouwbedrijf.”

"Voor ieder bouwproject stellen wij een vast team van professionals samen. De klant heeft één aanspreekpunt. De communicatielijnen zijn kort en duidelijk, zo voorkomen wij ruis in een complex proces waar verschillende bouwdisciplines samenkomen."

nieuwbouw boerderij de Bollen Oirschot

Contact

Adres

Broekstraat 4F
5688 JW  Oirschot