Over

Bouwbedrijf Pijnenburg

Bouwbedrijf Pijnenburg BV is in 2008 opgericht door Paul Pijnenburg en Jan Beekmans. Begonnen met z’n tweeën en in de loop der jaren, ondanks de crisis, uitgegroeid naar een bedrijf met 8 medewerkers. Het bedrijf heette op dat moment nog bouwbedrijf Beekmans & Pijnenburg. In 2014 besloot Jan Beekmans om zijn aandacht meer te gaan richten op zijn andere bedrijf Glas en Lood De Kempen. Ondanks dat hun wegen inmiddels zijn gesplitst, werken Paul en Jan nog altijd regelmatig samen aan bouwprojecten.

 

Vanaf 2014 is Paul Pijnenburg de eigenaar van Bouwbedrijf Pijnenburg BV. Het bedrijf is gevestigd in Spoordonk (gemeente Oirschot). Het team bestaat nu uit 8 medewerkers. Pijnenburg is een hecht familiebedrijf, waarin ook Karin Pijnenburg, vrouw van Paul Pijnenburg, een grote rol speelt op het gebied van o.a. marketing, personeelszaken, en administratie. Bouwbedrijf Pijnenburg staat ook midden in de gemeenschap, zo sponseren o.a. we de sportclub in Spoordonk.

 

Visie

Er zijn vele ontwikkelingen gaande in de branche, waaronder duurzaamheid en digitalisering. Hierin wil Bouwbedrijf Pijnenburg vooroplopen en inspelen op kansen in de markt.

 

Missie

De missie is om het bedrijf verder uit te bouwen, zodat Bouwbedrijf Pijnenburg werken kunnen maken waar kleine aannemingen te klein voor zijn, en waar de grote jongens te duur voor zijn. De focus van Bouwbedrijf Pijnenburg ligt op nieuwbouwprojecten. Hiernaast zullen ook de dakkapelllen en een onderhoudsservice worden uitgebouwd. De missie is om zo efficiënt en overzichtelijk mogelijk te werken, om zo verder te kunnen groeien en voorop te lopen. Bouwbedrijf Pijnenburg hoeft niet de grootste te worden maar wel de beste!

Droom

Over 20 jaar is Bouwbedrijf Pijnenburg nog altijd een mooi familiebedrijf van Paul en Karin. We zijn dan gegroeid in zowel maatwerk, het bouwbedrijf, als in het uitbouwen van andere nieuwe ideeën. Paul is de spil in het bedrijf als echte ondernemer.

Bent u op zoek naar een aannemer voor de realisatie van uw droomwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Waarom voor ons kiezen?

  • Oplossingsgericht
  • Netjes en gestructureerd werken
  • Afspraken nakomen
  • Openheid en transparantie
  • Respect en vertrouwen naar elkaar

“‘Onze mensen zijn ons visitekaartje, een hecht clubje mensen. Wij bieden een hoogstaande service door de goede samenwerking en onderlinge communicatie tussen onze medewerkers, de klant staat hierbij altijd centraal. En naast hard werken, maken wij ook altijd tijd voor onze borrel op vrijdagmiddag om de week af te sluiten" – Paul Pijnenburg

“Zeer betrouwbare, flexibele en oplossingsgerichte bouwer. We zijn meer dan zeer tevreden. Paul en zijn personeel komen afspraken na, denken mee en zijn praktisch ingericht. Paul heeft een hele hoge mate van service en is resultaat gericht met een groot verantwoordelijkheid gevoel voor het slagen van zijn project, ook nadat de bouw is opgeleverd. Wij zouden hem aan iedereen aanraden en als we nog een keer zouden bouwen is Paul onze man. Echt super goed bouwbedrijf.”

"Voor ieder bouwproject stellen wij een vast team van professionals samen. De klant heeft één aanspreekpunt. De communicatielijnen zijn kort en duidelijk, zo voorkomen wij ruis in een complex proces waar verschillende bouwdisciplines samenkomen."

nieuwbouw boerderij de Bollen Oirschot

Contact

Adres

Broekstraat 4F
5688 JW  Oirschot