Nieuwbouw

van uw woning

U heeft een stuk bouwgrond gekocht, een huis laten ontwerpen door een architect en nu bent u op zoek naar een betrouwbare partner die dit (vrijstaande) huis voor u kan bouwen.

Een ontzorgd bouwproces

Aannemingsbedrijf Pijnenburg uit Spoordonk realiseert de bouw van uw huis van A tot Z. Wij nemen u al het werk uit handen. Het bouwen van een huis moet een feestelijke gebeurtenis zijn en niet een proces waarbij u zich zorgen moet maken over al het regelwerk en de planning. Dit verzorgt bouwbedrijf Pijnenburg voor u, wij ontzorgen u volledig. U heeft één aanspreekpunt maar ook een vast team van professionals die de bouw van uw huis realiseren. Dus heeft u vragen, dan zijn communicatielijnen kort en duidelijk. Wij hebben reeds 30 tal nieuwbouw woningen gerealiseerd naar volle tevredenheid van onze klanten.

Een vertrouwd adres in Brabant

Bouwbedrijf Pijnenburg is een bekende in de regio Midden en Zuidoost Brabant. Wij hebben al voor vele particulieren uiteenlopende huizen gebouwd. Een bouwproces dat wij volledig voor onze klanten uitgevoerd hebben. Het begint vanaf het moment dat de eerste schop de grond in gaat tot en met het moment dat de meubels erin gezet kunnen worden.

Ervaren bouwprofessionals

Het team van aannemingsbedrijf Pijnenburg bestaat uit 8 ervaren medewerkers. Daarnaast is er een vast netwerk van ervaren bouwprofessionals. Voor iedere discipline in het bouwproces hebben wij de juiste vakbekwame persoon. Denk hierbij aan timmermannen, metselaars, stukadoors, elektriciens en loodgieters. Wij leveren altijd kwaliteit, bouwen huizen die voldoen aan de duurzaamheidseisen en de wensen van onze klanten. Hierbij kunt u denken aan de isolatie van de woning volgens de laatste normen, warmtepompen en het gebruik van duurzame materialen zoals HR+++ Triple glas.

“Voor ieder bouwproject stellen wij een vast team van professionals samen. De klant heeft één aanspreekpunt. De communicatielijnen zijn kort en duidelijk, zo voorkomen wij ruis in een complex proces waar verschillende bouwdisciplines samenkomen.”

Bent u op zoek naar een aannemer voor de realisatie van uw droomwoning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Andere diensten

Renovatie

U wilt een (monumentaal) huis of pand verbouwen en moderniseren met respect voor de originele elementen en volgens de duurzaamheidswensen en comfort van deze tijd?

Waarom voor ons kiezen?

  • Oplossingsgericht
  • Netjes en gestructureerd werken
  • Afspraken nakomen
  • Openheid en transparantie
  • Respect en vertrouwen naar elkaar

“‘Onze mensen zijn ons visitekaartje, een hecht clubje mensen. Wij bieden een hoogstaande service door de goede samenwerking en onderlinge communicatie tussen onze medewerkers, de klant staat hierbij altijd centraal. En naast hard werken, maken wij ook altijd tijd voor onze borrel op vrijdagmiddag om de week af te sluiten" – Paul Pijnenburg

“Zeer betrouwbare, flexibele en oplossingsgerichte bouwer. We zijn meer dan zeer tevreden. Paul en zijn personeel komen afspraken na, denken mee en zijn praktisch ingericht. Paul heeft een hele hoge mate van service en is resultaat gericht met een groot verantwoordelijkheid gevoel voor het slagen van zijn project, ook nadat de bouw is opgeleverd. Wij zouden hem aan iedereen aanraden en als we nog een keer zouden bouwen is Paul onze man. Echt super goed bouwbedrijf.”

"Voor ieder bouwproject stellen wij een vast team van professionals samen. De klant heeft één aanspreekpunt. De communicatielijnen zijn kort en duidelijk, zo voorkomen wij ruis in een complex proces waar verschillende bouwdisciplines samenkomen."

nieuwbouw boerderij de Bollen Oirschot

Contact

Adres

Broekstraat 4F
5688 JW  Oirschot