Renovatie

en verbouwing

Renovatie en verbouwing (monumentale) woningen en gebouwen

Bent u op zoek naar een bouwpartner die uw monumentaal huis of boerderij kan renoveren met behoud van de prachtige oude en originele elementen maar die ook kan zorgen voor het comfort dat past bij deze tijd?

Expert in renoveren en verbouwen

Bouwbedrijf Pijnenburg uit Spoordonk verzorgt uw renovatieproject van het begin tot het einde. Het team van bouwprofessionals heeft een ruime ervaring in het renoveren van (monumentale) panden. Een monumentaal pand wordt weer in zijn volle glorie hersteld met respect voor de oude elementen en natuurlijk ook volgens de bouwstandaarden van deze tijd. Uw huis of boerderij voldoet na de renovatie weer aan de hedendaagse moderne en duurzame wensen en eisen.

Ruime ervaring

Aannemingsbedrijf Pijnenburg heeft al vele renovatie- en verbouwingsprojecten uitgevoerd in Midden en Zuidoost Brabant. Van monumentale panden gelegen aan de markt in Oirschot, prachtige boerderijen in het buitengebied van Oirschot en omstreken, tot aan de renovatie van de kerk in Spoordonk.

Tot in detail geregeld

Renoveren is vaak een complex proces waarbij verschillende bouwdisciplines samenkomen, Dit vereist een goede planning en veel regelwerk. Dit verzorgen wij voor u in detail. U heeft één aanspreekpunt, de communicatielijnen zijn kort en duidelijk.

Het team van bouwbedrijf Pijnenburg bestaat uit 8 vaste medewerkers. Hiernaast hebben wij een uitgebreid netwerk van ervaren bouwprofessionals. Voor ieder project stellen wij een vast team van vakbekwame mensen samen. U weet dus met wie u samenwerkt, wij staan dicht bij de klant. dat geeft een vertrouwd gevoel.

 Verbouwen en aanbouwen

Ook voor een wat kleinere verbouwing of aanbouw kunt u bij bouwbedrijf Pijnenburg terecht. Een aanbouw om uw huiskamer en/of keuken groter te maken, het vernieuwen van een badkamer of het totaal upgraden van uw woning: wij hebben er verstand van. Een oudere woning heeft op een gegeven moment een verbouwing nodig om weer aan de hedendaagse normen te voldoen. Denk hierbij aan de isolatie van de buitenmuren, het vervangen van kozijnen en het bijbehorende glas en het vervangen van de cv-ketel door een warmtepomp. Al deze aspecten kan Bouwbedrijf Pijnenburg voor u regelen. Wij nemen uw zorgen uit handen. U hoeft niets te regelen of de juiste vakmensen te zoeken.

“Renoveren is vaak een complex proces waarbij verschillende bouwdisciplines samenkomen, Dit vereist een goede planning en veel regelwerk. Dit verzorgen wij voor u in detail. U heeft één aanspreekpunt, de communicatielijnen zijn kort en duidelijk.”

Heeft u een bouwproject dat u graag met ons wilt bespreken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Andere diensten

Nieuwbouw

U gaat een huis bouwen en bent op zoek naar een betrouwbare partner die het complete plaatje voor u kan realiseren?

Waarom voor ons kiezen?

  • Oplossingsgericht
  • Netjes en gestructureerd werken
  • Afspraken nakomen
  • Openheid en transparantie
  • Respect en vertrouwen naar elkaar

“‘Onze mensen zijn ons visitekaartje, een hecht clubje mensen. Wij bieden een hoogstaande service door de goede samenwerking en onderlinge communicatie tussen onze medewerkers, de klant staat hierbij altijd centraal. En naast hard werken, maken wij ook altijd tijd voor onze borrel op vrijdagmiddag om de week af te sluiten" – Paul Pijnenburg

“Zeer betrouwbare, flexibele en oplossingsgerichte bouwer. We zijn meer dan zeer tevreden. Paul en zijn personeel komen afspraken na, denken mee en zijn praktisch ingericht. Paul heeft een hele hoge mate van service en is resultaat gericht met een groot verantwoordelijkheid gevoel voor het slagen van zijn project, ook nadat de bouw is opgeleverd. Wij zouden hem aan iedereen aanraden en als we nog een keer zouden bouwen is Paul onze man. Echt super goed bouwbedrijf.”

"Voor ieder bouwproject stellen wij een vast team van professionals samen. De klant heeft één aanspreekpunt. De communicatielijnen zijn kort en duidelijk, zo voorkomen wij ruis in een complex proces waar verschillende bouwdisciplines samenkomen."

nieuwbouw boerderij de Bollen Oirschot

Contact

Adres

Broekstraat 4F
5688 JW  Oirschot